Sănătos și în pandemie – Conferința pentru Părinți – Sănătos de Mic

Susține imunitatea copilului și în pandemie

Toamna se numără… episoadele de strănut, tuse și febră. Când intră din nou în colectivitate, copiii sunt mai expuși la bacterii și virusuri care se răspândesc cu repeziciune. Pe un teren vulnerabil, acestea pot provoca infecții bacteriene sau virale serioase: bronșite, bronșiolite sau pneumonii.

Pe 9 septembrie, la ora 11, te invităm la conferința Sănătos și în pandemie, să afli cum poți să susții imunitatea copilului tău și cum îl poți proteja împotriva virusurilor respiratorii, astfel încât el să se bucure de revederea cu colegii de grădiniță și școală.

Invitați:

  • Dr. Amelia Dan, medic primar pediatru
  • Dr Cezarina Matei, medic de familie
  • Eli Roman, jurnalist și mamă

Eveniment susținut de STADA România, prin brandurile ViruProtect STADA și Minimarțieni.

Sănătos și în pandemie este transmis live, pe pagina de facebook Sanatos de mic – Nutritia Prescolarului

Ce să știi despre răceli și gripe

În ciuda părerii populare, răceala și gripa nu sunt cauzate de frig sau de curent, deși expunerea la frig poate scădea imunitatea.

Răceala și gripa sunt afecțiuni respiratorii, dar sunt cauzate de virusuri diferite, chiar dacă au simptome asemănătoare. În timp ce răcelile pot avea simptome ușoare, gripele netratate corespunzător pot provoca probleme serioase de sănătate.

Riscul de răceală și gripă este mai mare atunci când copiii intră în colectivitate și „fac schimb” de bacterii și virusuri. În plus, unele virusuri, precum cele din familia Rhinovirusurilor, care sunt vinovate pentru răceli, se reproduc mai bine la temperaturi mai scăzute.

Copiii preșcolari pot avea până la 8-10 episoade de răceala pe an, fapt considerat normal de către specialiști și care ajută la antrenarea sistemului imunitar. Pe măsură ce ei cresc, iar organismul este mai bine pregătit să facă față virusurilor și bacteriilor, numărul episoadelor de răceală și gripă scade.

Deși nu putem preveni complet toate aceste episoade de răceală și gripă, putem susține imunitatea copilului, astfel încât organismul să fie pregătit să răspundă  mai bine la îmbolnăviri, simptomele să fie mai blânde și recuperarea să fie mai ușoară.

O alimentație echilibrată, administrarea de suplimente, vitamine și multiminerale, în funcție de istoricul medical al copilului, utilizarea produselor indicate în protecția împotriva virusurilor, asigurarea unui somn odihnitor și activitatea fizică sunt câțiva dintre factorii care contribuie la funcționarea optimă a sistemului imunitar, mai ales acum, în vremuri pandemice.

Te invităm la conferința Sănătos și în pandemie, să afli de la specialiștii invitați cum putem susține imunitatea copiilor, cum îi putem proteja împotriva virusurilor de răceală și gripă și să le susținem dezvoltarea sănătoasă. 

Despre ViruProtect și Minimarțieni

ViruProtect STADA

Este o inovație absolută. Datorită formulei sale unice, care combină glicerolul (ingredientul care deshidratează virusurile și calmează mucoasa inflamată) și tripsina (enzima naturală extrasă din cod, care dezactivează virusurile și împiedică multiplicarea acestora), ViruProtect STADA este un aliat de nădejde împotriva virusurilor. ViruProtect STADA dezactivează virusurile de pe membrana mucoasă, împiedicându-le intrarea în celule și multiplicarea și grăbind vindecarea.

ViruProtect dezactivează cu până la 99% virusurile de răceală și gripă și este de nelipsit din trusa de copiilor care intră în colectivitate!

Detalii pe www.viruprotect.ro

 

 

Minimarțieni®

Le oferă copiilor de toate vârstele toate vitaminele şi mineralele necesare pentru o creștere armonioasă şi o dezvoltare sănătoasă.

Noua gamă Minimarțieni PROimun a fost dezvoltată în colaborare cu medici pediatri, pe baza celor mai recente recomandări în domeniu. Produsele Minimarțieni PROimun conțin beta-glucan, vitamina C, Zinc, ce contribuie la susținerea sistemului imunitar.

 

 

Alte articole din secțiunea: Bebelus