Produse de îngrijire mamă & bebe

Vea Crema PF

CREMA VEA PF are la bază combinația inovatoare de vitamina E (tocoferol) și un extract de polifenoli din semințe de struguri și ceai verde. Oferă protecție pe toată durata zilei și menține pielea suplă și hidratată.

Preț: 99,90 lei

Detalii

 
 

Vea PF-C

CREMA ANTIOXIDANTĂ • NON-COMEDOGENICĂ • Ten normal și uscat, pete pigmentare

Preț: 109 lei

Detalii

 

VEA PF-C MAGRA

CREMA ANTIOXIDANTĂ • NON-COMEDOGENICAAntirid. • Pentru ten mixt și gras, pete pigmentare.

Preț: 109 lei

Detalii

 

Vea ORIS

Spray oral pentru igiena și sănătatea cavității bucale

Preț: 59 lei

Detalii

 

Vea BUA

Protejează mamelonul, previne și repară ragadele mamelonare apărute în timpul alăptării (se poate alăpta în timp ce produsul este aplicat pe mamelon).

Preț: 59 lei

Detalii

 

Vea ZINCO

Este o pastă protectoare care, prin formula sa inovatoare ce conține oxid de zinc în procent mare (30%) îmbogățit cu ulei VEA (vitamina E în stare pură), reface eficient bariera cutanată și asigură protecție împotriva razelor UV.

Preț: 59 lei

Detalii

 

Vea Shampoo

Anti-mătreață Z.P.; Șampon cu Vitamina E; Calmează mâncărimea; pH neutru

Preț: 59 lei

Detalii

 
 

Vea LIPOGEL

VEA LIPOGEL – intens hidratant si emolient, diminuează aspectul vergeturilor și cicatricilor, potrivit pentru piele sensibila, inclusiv pentru mamici si bebelusi.

Preț: 89 RON

Detalii

 
 

Vea SPRAY 50

ULEI DE CORP • NELIPICIOS •  Vitamina E în stare pură (nebulizată) Emolient, hidratant, protector, antioxidant, anti-radicali liberi.  Efect de calmare.  Recomandat după epilare. Demachiant.  Îngrijește și hidratează pielea. Ușor de aplicat Hidratare profundă Face pielea mai elastică Calmează pruritul Previne apariția vergeturilor Ideal după expunerea la soare, dupa baie/duș sau ca ulei de masaj VEA…

Preț: 59 RON

Detalii