Cariere

Noi suntem Asociația SAMAS, organizația non-profit ce și-a propus să îmbunătățească viața și sănătatea mamelor, bebelușilor, familiilor și comunităților.

Din 2015 am creat o rețea de cadre medicale cu sprijinul cărora derulăm proiecte de antreprenoriat social și proiecte sociale.
Rezultatele activității noastre sunt reinvestite în comunitățile în care acționăm.

Printre proiectele Asociației SAMAS se numără Școala Mamei SAMAS, Conferința Maternopedia, proiectul Sănătos de Mic și proiectul Cutia Bebelușului.

Responsabil achiziții/ logistică

Echipa SAMAS își caută un nou membru pentru a gestiona activitatea de achiziții produse și logistica aferentă, necesare în proiectele derulate. Vrem să știm mai multe despre tine. Ești la primul job sau ai experiență profesională în domeniu? Ești prieten...

Detalii

Asistent social

Echipa SAMAS își caută un nou membru pentru a interacționa cu viitori și proaspeți părinți aflați în situații nefavorabile de viață. Vrem să știm mai multe despre tine. Ești la primul job sau ai experiență profesională în domeniu? Când cineva...

Detalii

ABONARE NEWSLETTER

EVENIMENTE

Peste 300 de parinti cu bebelusi alearga la Cursa Jogging in Scutece din cadrul Maratonului International Bucuresti in Octombrie 2015

Dragi parinti, va invitam sa va inscrieti pentru ‪Jogging‬ in scutece SAMAS! Joggingul cu caruciorul a devenit in ultimii ani un sport iubit atat de mamicile dornice sa isi revina la forma fizica anterioara sarcinii, cat si de taticii care vor sa isi mentina stilul de viata activ. Va asteptam la cursa Jogging in Scutece SAMAS cu bebelusul si in sistem de purtare! Conditia este este aiba intre 6 luni si 4 ani si sa ''concurati'' in pas de mars in loc de alergare.

In Februarie 2015 Asociatia SAMAS te invita la CINEMaTi, cinematograful parintilor

Pe 25 Februarie 2016 continuam seara de film SAMAS. Vom viziona impreuna filmul documentar ''Nasterea la Microscop'' (Microbirth), iar dupa vizionare un Educator Perinatal SAMAS va raspunde la intrebarile referitoare despre sarcina. Filmul documentar ''Nasterea la Microscop'' (Microbirth 2014) prezinta o serie de ipoteze si concluzii stiintifice care vor determina atat cadrele medicale cat si femeile sa isi reconsidere deciziile profesionale si personale privind nasterea, ca decizii ce pot nu numai sa influenteze sanatatea copiilor ci si insusi viitorul speciei umane.

In luna Martie, Asociatia SAMAS face cadou cursuri de educatie perinatala in Pitesti, Constanta, Turnu Severin, Bacau si Moinesti

Gravidele, proaspetele mămici și tăticii beneficiaza de cursuri cadou oferite de Educatorii SAMAS, specializați în educaţie perinatală. Scopul acestui cadou de primavara pentru viitorii si proaspetii parinti este sa isi îmbogățeasca cunoștințele cu informații esențiale legate de ingriirea si nutritia in sarcina, pregatirea pentru nastere,alaptarea si nutritia mame.