Cariere

Asociația SAMAS caută fundraiser!

Asociația SAMAS este organizația nonprofit ce a dezvoltat prima comunitate națională de Educatori Perinatali (asistenți medicali și moașe) specializați în educația prenatală și postnatală, în nutriția mamei și a copilului, acreditați OMAMMR și care oferă îndrumare mamelor în adoptarea unor decizii pertinente în ceea ce privește îngrijirea și nutriția lor și a copiilor, de la concepție până la vârsta preșcolară, dar și educație pentru sănătate pentru copii și adolescenți.

Cerințe:

O persoană proactivă, energică, ambițioasă care crede în misiunea organizației noastre, este un bun comunicator și negociator.  

Experiența în fundraising & comunicare etc. de minim un an constituie un avantaj.

Responsabilități:

Postul este full time pentru strângere de fonduri pentru îndeplinirea obiectivelor Asociației.

  • Gândirea strategiei de fundraising și implementarea acesteia
  • Identificarea de oportunități de fundraising
  • Managementul evenimentelor de fundraising împreună cu echipa de comunicare
  • Identificarea potențialilor sponsori și menținerea relației cu aceștia
  • Comunicarea permanentă cu donatorii
  • Implementarea campaniei de 3,5%
  • Implementarea și coordonarea campaniilor de fundraising pentru donatori fizici
  • Scriere de proiecte pentru granturi/ finanțări externe

Așteptăm CV și scrisoare de intenție pe adresa de email contact@programsamas.ro

ABONARE NEWSLETTER

EVENIMENTE

Peste 300 de parinti cu bebelusi alearga la Cursa Jogging in Scutece din cadrul Maratonului International Bucuresti in Octombrie 2015

Dragi parinti, va invitam sa va inscrieti pentru ‪Jogging‬ in scutece SAMAS! Joggingul cu caruciorul a devenit in ultimii ani un sport iubit atat de mamicile dornice sa isi revina la forma fizica anterioara sarcinii, cat si de taticii care vor sa isi mentina stilul de viata activ. Va asteptam la cursa Jogging in Scutece SAMAS cu bebelusul si in sistem de purtare! Conditia este este aiba intre 6 luni si 4 ani si sa ''concurati'' in pas de mars in loc de alergare.

In Februarie 2015 Asociatia SAMAS te invita la CINEMaTi, cinematograful parintilor

Pe 25 Februarie 2016 continuam seara de film SAMAS. Vom viziona impreuna filmul documentar ''Nasterea la Microscop'' (Microbirth), iar dupa vizionare un Educator Perinatal SAMAS va raspunde la intrebarile referitoare despre sarcina. Filmul documentar ''Nasterea la Microscop'' (Microbirth 2014) prezinta o serie de ipoteze si concluzii stiintifice care vor determina atat cadrele medicale cat si femeile sa isi reconsidere deciziile profesionale si personale privind nasterea, ca decizii ce pot nu numai sa influenteze sanatatea copiilor ci si insusi viitorul speciei umane.

In luna Martie, Asociatia SAMAS face cadou cursuri de educatie perinatala in Pitesti, Constanta, Turnu Severin, Bacau si Moinesti

Gravidele, proaspetele mămici și tăticii beneficiaza de cursuri cadou oferite de Educatorii SAMAS, specializați în educaţie perinatală. Scopul acestui cadou de primavara pentru viitorii si proaspetii parinti este sa isi îmbogățeasca cunoștințele cu informații esențiale legate de ingriirea si nutritia in sarcina, pregatirea pentru nastere,alaptarea si nutritia mame.