Servicii pentru tinerele si viitoarele mame

Cursuri înainte de naştere

icon-servicii-inainte-small

Cursul de Pregătire pentru Naştere este menit să pregătească părinţi competenţi şi relaxaţi care să aibă toate cunoştinţele necesare pentru a-şi crea condiţiile de a avea o sarcină şi o naştere uşoară şi pentru a se bucura în voie de bebeluşul lor. Cursul poate fi făcut integral sau per şedinţă iar participantele pot veni insotiti de o persoana de suport.

Mai multe detalii…

Cursuri după naştere

icon-servicii-dupa-small

Serviciile SAMAS dedicate mamelor sunt atent concepute pentru a oferi acestora suport ca să treacă cu bine prin provocările ce pot apărea după naştere. Educatorii SAMAS ştiu că proaspetele mame au mai puţin timp şi disponibilitate de a se deplasa dar mai ştiu şi că problemele de alăptare sau disconfortul resimţit în zona intimă după naştere pot pune multă presiune pe mame.

Mai multe detalii…

Cursuri partenere

servicii-parteneri

Cursuri esentiale pentru parintii care doresc sa stie cum sa face fata situatiilor neprevazute si urgentelor precum si celor care doresc ca cei mici sa dobandeasca abilitati esentiale de viata in ceea ce priveste sanatatea lor, siguranta in relatiile cu alti copii si adulti straini sau cunoscuti precum si dezvoltarea comportamentelor responsabile in trafic.

Mai multe detalii…