Yoga Postnatală

A fi mama presupune un consum de energie enorm, rabdare infinita, rezistenta fizica, mentala si emotionala la cote maxime. In aceste conditii este foarte usor sa uiti de propia persoana. Dar pentru a darui in exterior este nevoie sa ai “rezervorul” incarcat si asta este posibil doar daca iti acorzi un timp pentru tine. Yoga…

 

Consiliere in alaptare

Desi hranirea la san a bebelusului este un proces natural, cunostintele despre alaptare nu apar de la sine, o data cu nasterea unui bebelus. Gravida si mama trebuie sa stie ca e nevoie de un pic de instruire teoretica si mai ales practica, din partea unui specialist, pentru ca alaptarea sa decurga bine, bebelusul sa primeasca suficienta hrana, iar mama sa se simta confortabil. Este bine sa faci cursul de consiliere in alaptare imediat dupa nastere. Sedinta este individuala si are o durata de 60 – 90 min. Poate fi facuta in cabinet sau la domiciliu.

 

Curs Masaj Bebelus

Pentru adulti, masajul inseamna relaxare. Dar pentru bebelusi, atingerea este prima si cea mai importanta forma de comunicare. Specialistii arata ca atingerea prin masaj este la fel de necesar pentru un bebelus precum mineralele, vitaminele si proteinele iar masajul bebelusului este forma de interactiune care sta la baza unei relatii profunde pe viata intre parinti si copii. Atingerea dragastoasa a unui parinte are beneficii importante pentru sanatate, dar si pentru dezvoltarea emotionala a celui mic, precum si pentru interactiunile lui la nivel social, mai tarziu in viata.

 

Consiliere postnatala cu moasa

Consultatia postnatala cu moasa consta intr-o discutie de consiliere pentru mama in care aceasta discuta ce optiuni de ingrijire are pentru a-si reveni dupa nastere si pentru a-si ingriji bebelusul.

 

Reeducare abdo-perineala

Viitoarele mamici se intreaba cat de repede isi vor reveni dupa nastere, mai ales daca isi doresc sa aduca pe lume un copil pe cale naturala. Voi fi la fel ca inainte? Atat din punct de vedere al tonusului muscular cat si in plan intim? Sunt doar cateva dintre temerile femeilor. Tocmai de aceea specialistii le recomanda programul de recuperare abdo-perineala.

 

Curs de diversificare alimentatie bebelus

Momentul introducerii alimentelor în meniul unui bebeluş reprezintă un fenomen la fel de important pentru mame ca momentul alăptării. Cele mai multe se tem de “confruntare” la fel cum se îngrijorau înainte să îşi pună bebeluşul pentru prima oară la sân. La curs vei afla tot ceea ce trebuie sa stii despre alimentatia complementara a bebelusului tau si cum sa te descurci mai usor cu introducerea noilor alimente.

 

Curs Babywearing

Studiile arata ca bebelusii purtati plang mai putin si sunt mai putin agitati. Parintii care isi poarta bebelusii au parte de mai multa mobilitate si libertate de miscare deoarece nu trebuie sa isi tina bebelusul in brate si nici sa manevreze carucioare greoaie. La Cursul de Babywearing veti afla cum sa purtati bebelusul corect fara sa-i afectati coloana vertebrala, soldurile sau zona pelviana, in functie de greutatea si varsta lui, de conditiile meteo, de durata iesirii, de conformatia parintelui care poarta bebelusul. Trainerul demonstreaza toate sistemele corecte de purtare (sling, wrap, mei-tai, marsupiu, port-bebe).

 

Curs nutritia copilului 1-3 ani

Varsta cuprinsa intre 1-3 ani are un rol esential in formarea unor obiceiuri alimentare sanatoase si poate contribui la prevenirea bolilor in perioada adulta. La cursul Nutritia copilului 1-3 ani educatorii perinatali SAMAS te invata cum sa alcatuiesti corect meniul juniorului, astfel incat sa acoperi toate nevoile nutritionale specifice acestei perioade si sa pui bazele unor deprinderi alimentare sanatoase, pentru intrega viata.

 

Masajul mamei

In primele saptmani dupa nastere principala preocupare a mamei este bebelusul sau. Dar mamele uita ca pentru ca un bebelus sa fie fericit e nevoie de o mama relaxata si fericita. De aceea, este esential ca proaspetele mame sa dedice timp pentru refacerea lor, pentru odihna si relaxare, bazandu-se pe ajutorul si suportul celor din jur in ceea ce priveste preluarea responsabilitatii ingrijirii celui mic. O sedinta de masaj al mamei poate face minuni pentru mintea si corpul femeii in aceasta perioada.

 

Curs nutritia mamei

Alimentatia in timpul alaptarii poate fi o problema pentru multe mame. Cat ar trebui sa manance? Ce ar fi bine sa evite? Cum ar putea sa stie ce afecteaza bebelusul? O femeie care nu se hraneste corespunzator poate avea un copil sanatos, dar va fi in detrimentul propriei stari de sanatate. Daca aveti lipsuri nutritionale, corpul va face din productia de lapte prioritatea sa numarul 1, in timp ce nevoile mamei vor avea de suferit.

 

Inchiriere Pompe de San

INCHIRIERE POMPE DE SAN Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda mamelor sa-si alapteze bebelusii exclusiv minim primele 6 luni de viata. Alaptarea asigura hrana optima pentru bebelus si ajuta mamele sa-si revina mai repede dupa nastere. Beneficiile alaptarii directe la san nu tin exclusiv de transferul de lapte matern de la mama la bebelus ci privesc…

 

ABONARE NEWSLETTER

Cursuri si servicii

Gimnastica mama&bebe
Inceput: 10:30 am
Sfarsit: May 29, 2018 - 11:30 am
Masajul bebelusului
Inceput: 4:15 pm
Sfarsit: May 30, 2018 - 5:30 pm
Masajul bebelusului
Inceput: 4:15 pm
Sfarsit: May 30, 2018 - 5:30 pm
Yoga Prenatala
Inceput: 6:00 pm
Sfarsit: May 30, 2018 - 7:00 pm
Babywearing
Inceput: 7:00 pm
Sfarsit: May 30, 2018 - 8:30 pm
Curs prenatal - Ingrijire bebe
Inceput: 7:00 pm
Sfarsit: May 30, 2018 - 8:30 pm
Gim mama&bebe
Inceput: 11:00 am
Sfarsit: May 31, 2018 - 12:00 pm