Închiriere pompe de sân

Închiriere pompă de sân

Organizația Mondială a Sănătății recomandă mamelor să-și alăpteze bebelușii exclusiv cel puțin în primele 6 luni de viață. Alăptarea asigură hrana optimă pentru bebeluș și ajută mamele să-și revină mai repede după naștere. Beneficiile alăptării directe la sân nu țin exclusiv de transferul de lapte matern de la mamă la bebeluș, ci privesc în mod semnificativ și contactul acestuia cu pielea, mirosul și căldura mamei.

SOLICITĂ INFORMAȚII   ÎNCHIRIAZĂ ACUM!
inchiriere_pompa_san_dubla_SAMAS

inchiriere_pompa_san_dubla_SAMAS

Organizația Mondială a Sănătății recomandă mamelor să-și alăpteze bebelușii exclusiv cel puțin în primele 6 luni de viață. Alăptarea asigură hrana optimă pentru bebeluș și ajută mamele să-și revină mai repede după naștere. Beneficiile alăptării directe la sân nu țin exclusiv de transferul de lapte matern de la mamă la bebeluș, ci privesc în mod semnificativ și contactul acestuia cu pielea, mirosul și căldura mamei.

Consultanța de alăptare e necesară atunci când proaspăta mamă nu reușește să alăpteze fără disconfort sau când are probleme de încredere în capacitatea ei de a asigura suficient lapte matern pentru bebeluș. Consultanții noștri  au o experiență de peste 7 ani în consilierea mamelor care întâmpină diverse dificultăți în alăptarea bebelușului. Este important ca atunci când experimentați o asemenea situație să apelați cât mai repede la ajutor competent pentru a nu lăsa problema să se agraveze.

Fie că ai nevoie de o pompă de sân ca să rezolvi o problemă de alăptare, fie că dorești să-ți ajustezi timpul petrecut departe de bebelușul tău fără a-i afecta alimentația cu lapte matern, noi îți punem la dispoziție pompele de sân Spectra S2 pentru a le închiria și utiliza la domiciliu, alături de o serie completă de accesorii de colectare și stocare. Avem variante multiple de închiriere și achiziționare, astfel încât să putem ajuta cât mai multe mame să continue să-și hrănească bebelușii cu lapte matern într-un mod confortabil și eficient.

Vă recomandăm să nu utilizați pompa de sân decât la recomandarea unui consultant de alăptare.

PREȚURI

Închiriere pompă SPECTRA S2 – 14 zile, cu kit de colectare nou – 100 lei. Kitul de colectare a laptelui se achiziționează separat, tot de la Asociația SAMAS.

Este necesară măsurarea mamelonului conform indicațiilor de mai jos.

 Apasă pe butonul REZERVĂ LOC ACUM și solicitarea ta va ajunge la Call Centerul SAMAS, de unde te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți găsi cele mai potrivite intervale și formate de curs.

Informații și programări

Mobil: 0786 176 949
Fix: 021 380 74 11
programari@programsamas.ro

 
Asociația SAMAS vrea să dea fiecărui copil șansa la o viață sănătoasă și sigură în propriul său pătuț, precum și la o nutriție bazată pe laptele matern. Asociația SAMAS acordă mamelor sprijin în alăptarea și îngrijirea bebelușului, dar și lucrurile de bază de care mama are nevoie pentru a-și crește copilul. Banii proveniți din cursuri, donații, direcționarea a 2% din impozitul pe profit sunt folosiți de Asociația SAMAS pentru producerea și echiparea CUTIEI Bebelușului.

Primesc CUTIA Bebelușului în maternitate mamele în situații dificile de viață:
- Familii cu venitul mediu/ membru familie sub 500 lei
- Victime ale violenței în familie
- Mame tinere: sub 18 ani
- Femei din case de protecție, centre de îngrijire a copilului etc.
- Femei în situații de risc (discriminate etnic, disponibilizate etc.)

O dată cu CUTIA Bebelușului, mama va beneficia din partea Educatorului Perinatal SAMAS de un curs de îngrijire bebe și de o consultație în alăptare.
CUTIA Bebelusului este realizată după modelul finlandez și este echipată cu necesarul de produse de igienă, îngrijire, îmbrăcăminte pentru primele 3 luni de viață.
 

V-ar mai putea interesa

TESTIMONIALE DE LA MAME

 • Aylin Cadîr

  Aylin-Cadir

  “La SAMAS, atmosfera este relaxată și prietenoasă. Se comunică ușor și metoda de lucru este una foarte plăcută și interactivă. Aștept cu nerăbdare următoarea întâlnire. Nici nu mi-am dat seama cum a trecut o oră jumătate și, de obicei, sunt cu ochii pe ceas. N-a fost cazul. La final îmi venea să mai stau. Câteva…

 • Bianca Ioniță

  “Atât eu, cât și soțul meu am fost foarte mulțumiți de cursurile de pregătire pentru naștere SAMAS. Ne-am simțit foarte bine, iar personalul bine pregătit ne-a oferit informații prețioase și foarte folositoare pentru momentul minune ce va veni. Mă bucur că am participat la aceste cursuri pe care le recomand cu căldură viitoarelor mămici.”

 • Georgiana Idriceanu, blogger și redactor la revista Femeia

  “Mi-a mai plăcut că prezentarea include și sfaturi pentru construirea comportamentului de masă corect al copilului (de exemplu, cum să n-ajungi să-l hrănești pe Prâslea alergându-l cu lingura plină prin casă) – de aceea, încurajez participarea la acest curs cât mai devreme în viața de mamă, până ce nu începe diversificarea cu stângul și cu…

 • Liana Sanda, PR Intact Media Group

  “Decizia aducerii pe lume a unui copil este, cu siguranță, cea mai emoționantă decizie pe care o poți lua în viață, iar momentul în care afli că porți în pântec un suflețel e, cu adevărat, cel mai frumos moment trăit până atunci. Treptat, însă, în cele nouă luni, o ușoară teamă te copleșește: „Oare o…

 • Tea Vasilescu, blogger parenting

  Tea Vasilescu, Blogger Parenting

  “Am decis să-mi iau un abonament care să includă toate lecțiile + 2 ore de gimnastică. Recunosc, m-a convins și ideea de-a avea un Domn Soț cu atestat în puericultură (și niște zile libere să mă ajute) și cu interes pentru a se implica în viața lui bebe Paul cu cât mai mult curaj. […]…

 • Amalia Ștefania, prezentatoare TV Antena 1

  Amalia Stefania, prezentatoare TV Antena 1

  “Să fii mămică este greu, este cea mai grea meserie din lume, dar și cea care te face cea mai fericită, care îți oferă o iubire pură și inocentă. Trebuie să fii pregătită pentru aceste momente, însă, înainte de asta, 9 luni de zile te confrunți cu nopți nedormite, stări de disconfort, teama de necunoscut…