Echipa SAMAS

Echipa de coordonare și management a Asociației SAMAS

Provenim din medii profesionale diverse, avem competențe diferite, dar avem principii și valori comune și ne unește dorința de a contribui real, prin programele pe care le dezvoltăm și implementăm, la o mai bună stare de sănătate pentru mame, sugari, copii și familii din România.

Noi suntem:

Eli Roman

Președinte și Fundraiser

Sînziana Ioniță-Ciurez

Director Executiv

Ioana Haș

Vicepreședinte

Angela Onuțu

Secretar General

Cristina Bîcîilă

Director de dezvoltare

Ana Măiță

Consilier pentru drepturile mamelor

Gabriela Stoica

Coordonator programe de formare medicală

Simona Calancea

Director de comunicare

Bianca Băndărău

Social Media Manager

Simona Retea

Manager program Sănătos de mic

Diana Voican

Director Medical Sănătos de mic

 

Georgeta Cușmir

Call center și servicii clienți

Maria Andreescu

Asistent social

Dr. Marina Oțelea

Președinte Board Științific, Membru fondator

Claudia Bider

Moașă – Membru Fondator Onorific

ABONARE NEWSLETTER

EVENIMENTE

Peste 300 de parinti cu bebelusi alearga la Cursa Jogging in Scutece din cadrul Maratonului International Bucuresti in Octombrie 2015

Dragi parinti, va invitam sa va inscrieti pentru ‪Jogging‬ in scutece SAMAS! Joggingul cu caruciorul a devenit in ultimii ani un sport iubit atat de mamicile dornice sa isi revina la forma fizica anterioara sarcinii, cat si de taticii care vor sa isi mentina stilul de viata activ. Va asteptam la cursa Jogging in Scutece SAMAS cu bebelusul si in sistem de purtare! Conditia este este aiba intre 6 luni si 4 ani si sa ''concurati'' in pas de mars in loc de alergare.

In Februarie 2015 Asociatia SAMAS te invita la CINEMaTi, cinematograful parintilor

Pe 25 Februarie 2016 continuam seara de film SAMAS. Vom viziona impreuna filmul documentar ''Nasterea la Microscop'' (Microbirth), iar dupa vizionare un Educator Perinatal SAMAS va raspunde la intrebarile referitoare despre sarcina. Filmul documentar ''Nasterea la Microscop'' (Microbirth 2014) prezinta o serie de ipoteze si concluzii stiintifice care vor determina atat cadrele medicale cat si femeile sa isi reconsidere deciziile profesionale si personale privind nasterea, ca decizii ce pot nu numai sa influenteze sanatatea copiilor ci si insusi viitorul speciei umane.

In luna Martie, Asociatia SAMAS face cadou cursuri de educatie perinatala in Pitesti, Constanta, Turnu Severin, Bacau si Moinesti

Gravidele, proaspetele mămici și tăticii beneficiaza de cursuri cadou oferite de Educatorii SAMAS, specializați în educaţie perinatală. Scopul acestui cadou de primavara pentru viitorii si proaspetii parinti este sa isi îmbogățeasca cunoștințele cu informații esențiale legate de ingriirea si nutritia in sarcina, pregatirea pentru nastere,alaptarea si nutritia mame.