Echipa SAMAS

Echipa de coordonare și management a Asociației SAMAS

Fie că provenim din mediul universitar, cel al serviciilor medicale private sau din zona ONG, avantajul diferitelor competențe ale membrilor echipei SAMAS este că, împreună, am conceput o nouă perspectivă asupra proiectelor de antreprenoriat social, axându-ne pe sustenabilitate și impact în comunitate la nivel național.

Astfel, după ce am constatat care sunt nevoile de educație parentală exprimate prin statisticile îngrijorătoare din România, am decis să creăm un exemplu real de bune practici, bazat pe modele funcționale din Vest. Cu această viziune clară, în doar 3 ani de zile am reușit să atragem de partea SAMAS  oameni de valoare care au clădit alături de noi acest concept nou în România: Rețeaua SAMAS de Educație Perinatală care să ofere servicii complete viitorilor și proaspeților părinți.

Eli Roman, Jurnalist
Președinte

Ioana Haș
Vicepreședinte

Angela Onuțu
Secretar General

Sînziana Ioniță-Ciurez
Director Executiv

Ana Măiță
Consilier pentru Drepturile Mamelor

Cristina Bîcîilă
Director de dezvoltare

Gabriela Stoica
Coordonator Formare medicală

Giorgiana Matei
PR & Comunicare

Bianca Băndărău
Social Media Manager

Eli Roman
Fundraiser

Simona Retea
Coordonator program Sanatos de mic

Georgeta Cușmir
Call center & Servicii clienți

Dr. Marina Oțelea
Președinte Board Științific, Membru fondator

Claudia Bider
Moașă – Membru Fondator Onorific

ABONARE NEWSLETTER

EVENIMENTE

Peste 300 de parinti cu bebelusi alearga la Cursa Jogging in Scutece din cadrul Maratonului International Bucuresti in Octombrie 2015

Dragi parinti, va invitam sa va inscrieti pentru ‪Jogging‬ in scutece SAMAS! Joggingul cu caruciorul a devenit in ultimii ani un sport iubit atat de mamicile dornice sa isi revina la forma fizica anterioara sarcinii, cat si de taticii care vor sa isi mentina stilul de viata activ. Va asteptam la cursa Jogging in Scutece SAMAS cu bebelusul si in sistem de purtare! Conditia este este aiba intre 6 luni si 4 ani si sa ''concurati'' in pas de mars in loc de alergare.

In Februarie 2015 Asociatia SAMAS te invita la CINEMaTi, cinematograful parintilor

Pe 25 Februarie 2016 continuam seara de film SAMAS. Vom viziona impreuna filmul documentar ''Nasterea la Microscop'' (Microbirth), iar dupa vizionare un Educator Perinatal SAMAS va raspunde la intrebarile referitoare despre sarcina. Filmul documentar ''Nasterea la Microscop'' (Microbirth 2014) prezinta o serie de ipoteze si concluzii stiintifice care vor determina atat cadrele medicale cat si femeile sa isi reconsidere deciziile profesionale si personale privind nasterea, ca decizii ce pot nu numai sa influenteze sanatatea copiilor ci si insusi viitorul speciei umane.

In luna Martie, Asociatia SAMAS face cadou cursuri de educatie perinatala in Pitesti, Constanta, Turnu Severin, Bacau si Moinesti

Gravidele, proaspetele mămici și tăticii beneficiaza de cursuri cadou oferite de Educatorii SAMAS, specializați în educaţie perinatală. Scopul acestui cadou de primavara pentru viitorii si proaspetii parinti este sa isi îmbogățeasca cunoștințele cu informații esențiale legate de ingriirea si nutritia in sarcina, pregatirea pentru nastere,alaptarea si nutritia mame.