Echipa SAMAS

logo-samas-96x96

Echipa de coordonare si management a Asociatiei SAMAS

Fie ca provenim din mediu universitar, cel al serviciilor medicale private sau au activat in zona ONG, avantajul diferitelor competente pe care fiecare membru al echipei SAMAS le are este ca impreuna am conceput o noua perspectiva asupra proiectelor de antreprenoriat social axandu-ne pe sustenabilitate si impact in comunitate la nivel national.

Astfel, dupa ce am constatat care sunt nevoile de educatie parentala exprimate prin statisticile ingrijoratoare din Romania, am decis sa cream un exemplu real de bune practici, bazat pe modele functionale din vest. Cu aceasta viziune clara, in doar 3 ani de zile am reusit sa atragem de partea SAMAS  oameni de valoare care au cladit alaturi de noi acest concept nou in Romania: Reteaua SAMAS de Educatie Perinatala care sa ofere servicii complete viitorilor si proaspetilor parinti.

Marina_OteleaDr. Marina OteleaDirector Executiv
claudia_bider_heim2Claudia Bider, Moasa – Membru Fondator Onorific
151122-112653-C2967_WEBAngela OnutuVicepresedinte
eli_roman_samas.png.jpg width=Eli Roman, JurnalistPresedinte
151122-112152-C2944_WEBSinziana Ionita-Ciurez – Director Operational
151122-111935-C2936_WEBAna MaitaConsilier pentru Drepturile Mamelor
codruta_nedelea_SAMAS2.jpgCodruta NedeleaSpecialist Nutritie
151122-124841-C3012_WEBGabriela StoicaResponsabil Organizare Formare medicala
raluca_dumitrescu.jpgRaluca Dumitrescu – Coordonator Call Center & Social Media
adina_gheorghe_MIC.jpgAdina Gheorghe – Responsabil Programe Sociale si Fundraising

ABONARE NEWSLETTER

EVENIMENTE

Peste 300 de parinti cu bebelusi alearga la Cursa Jogging in Scutece din cadrul Maratonului International Bucuresti in Octombrie 2015

Dragi parinti, va invitam sa va inscrieti pentru ‪Jogging‬ in scutece SAMAS! Joggingul cu caruciorul a devenit in ultimii ani un sport iubit atat de mamicile dornice sa isi revina la forma fizica anterioara sarcinii, cat si de taticii care vor sa isi mentina stilul de viata activ. Va asteptam la cursa Jogging in Scutece SAMAS cu bebelusul si in sistem de purtare! Conditia este este aiba intre 6 luni si 4 ani si sa ”concurati” in pas de mars in loc de alergare.

In Februarie 2015 Asociatia SAMAS te invita la CINEMaTi, cinematograful parintilor

Pe 25 Februarie 2016 continuam seara de film SAMAS. Vom viziona impreuna filmul documentar ”Nasterea la Microscop” (Microbirth), iar dupa vizionare un Educator Perinatal SAMAS va raspunde la intrebarile referitoare despre sarcina.

Filmul documentar ”Nasterea la Microscop” (Microbirth 2014) prezinta o serie de ipoteze si concluzii stiintifice care vor determina atat cadrele medicale cat si femeile sa isi reconsidere deciziile profesionale si personale privind nasterea, ca decizii ce pot nu numai sa influenteze sanatatea copiilor ci si insusi viitorul speciei umane.

In luna Martie, Asociatia SAMAS face cadou cursuri de educatie perinatala in Pitesti, Constanta, Turnu Severin, Bacau si Moinesti

Gravidele, proaspetele mămici și tăticii beneficiaza de cursuri cadou oferite de Educatorii SAMAS, specializați în educaţie perinatală.

Scopul acestui cadou de primavara pentru viitorii si proaspetii parinti este sa isi îmbogățeasca cunoștințele cu informații esențiale legate de ingriirea si nutritia in sarcina, pregatirea pentru nastere,alaptarea si nutritia mame.