In luna Martie, Asociatia SAMAS face cadou cursuri de educatie perinatala in Pitesti, Constanta, Turnu Severin, Bacau si Moinesti

Gravidele, proaspetele mămici și tăticii beneficiaza de cursuri cadou oferite de Educatorii SAMAS, specializați în educaţie perinatală.

Scopul acestui cadou de primavara pentru viitorii si proaspetii parinti este sa isi îmbogățeasca cunoștințele cu informații esențiale legate de ingriirea si nutritia in sarcina, pregatirea pentru nastere,alaptarea si nutritia mame.

La Scoala Mamei SAMAS Constanta ei au posibilitatea să participe la un curs de educație perinatală pe tema “Nutriția în sarcină și în alăptare” susținut de Anastasia Zamfir, Educator Perinatal SAMAS.

Fie ca sunt tinere care se gandesc sa devina mame in viitor, fie ca sunt deja gravide, fie actuale mamici sau chiar bunici, echipa de educatori de la Scoala Mamei SAMAS Pitesti le invita la o conferinta cu intrare gratuita unde le vor vorbi despre cele mai importante aspecte de ingrijire si nutritie in sarcina, la nastere, in timpul alaptarii si ingrijirii bebelusului.

Scoala Mamei SAMAS Turnu Severin si Scoala Mamei SAMAS Bacau le invita gravidelela Cursul de Alaptare, extrem de util pentru toate viitoarele mame sa alapteze cu succes bebelusul in prima clipa dupa nastere si sa evite disconfortul sau lipsa de incredere in capacitatea ei de a asigura suficient lapte matern pentru ‪‎bebelus‬.

Scoala Mamei SAMAS Moinesti le asteapta pe viitoarele mame la doua cursuri cadou: Cursul de Alaptare si Cursul de Ingrijire in sarcina si Pregatirea pentru ‪Nastere.

Alte articole din secțiunea: Evenimente