Confidentialitate

Unul dintre obiectivele principale ale Fundatiei SAMAS este sa evalueze utilitatea si eficienta serviciilor pe care le ofera in raport cu nivelul de satisfactie al parintilor in ceea ce priveste experienta sarcinii, nasterii si a ingrijirii bebelusului prin formulare de feedback si chestionare on-line. Informatiile astfel colectate servesc ca baza pentru un studiu ce va fi integrat in eforturile noastre din acest an pentru a extinde serviciile de sanatate materna, in formatul si la standardele Fundatiei SAMAS, la nivel national.

Fundatia SAMAS certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Fundatia SAMAS garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Fundatia SAMAS pentru a trimite utilizatorului confirmarea inscrierii la cursurile, seminariile si evenimentele organizate, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului, exprimat in scris sau prin intermediul formularelor on-line/electronice.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Fundatia SAMAS are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: servicii de sanatate, educatie, reclama, marketing si publicitate. Este necesar sa furnizati datele, astfel incat sa putem efectua comunicarile comerciale, inscrierea la cursurile, seminariile si evenimentele organizate, diverse oferte speciale, promotii, precum si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dvs. determina imposibilitatea noastra de a va programa si a va presta serviciile. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Fundatia SAMAS.

Doriti sa primiti informatii cu privire la sanatatea materna si bunastarea familiei, precum si informatii privind alte activitati, invitatii la evenimente si seminarii organizate de Fundatia SAMAS?
□ DA □ NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email contact[at]programsamas.ro sau la numarul de fax 037.810.71.20. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Fundatia SAMAS utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu faptul ca site-ul www.ProgramSAMAS.ro / www.sanatatematerna.ro poate seta module cookie in browserul dvs. .

ABONARE NEWSLETTER