Sisteme de purtare bebeluș

Marsupi Plus

Marsupi este un port-bebe foarte usor de montat, potrivit pentru mamicile care doresc sa poarte copilul dar nu au chef sa lege inele sau esarfe port-bebe.

Preț: 259 RON

Detalii

 

Manduca

Manduca este un marsupiu ergonomic (SSC), pentru purtarea bebelusilor de la 3,5 kg până la 20 kg. Usor de folosit, sanatos si comod pentru tine si copilul tau. Design german, garantie 2 ani.

Preț: 479 RON

Detalii

 

Wrap elastic MANDUCA

Wrapul se leaga usor, nu ai nevoie decat sa inveti legarea de baza. Instructiuni pas cu pas gasesti in cutie, iar video mai jos. Trebuie doar sa ai grija ca pe spatele lui bebe sa fie 3 straturi de material pentru o sustinere corecta, piciorusele sa fie in pozitia M, si sa il poti saruta usor pe frunte. Materialul este usor si respira foarte bine, il vei simti la fel ca un tricou.

Preț: 199,90 RON

Detalii

 

Hop Tye Hoppediz cu punte reglabila

HOP-TYE sau Wrap Tai este un fel de mei tai cu bretele late, foarte comode, din material tip wrap tesut. Poate fi folosit si cu bebelusi foarte mici, deoarece latimea puntii se poate ajusta intre 20 si 40 cm. Centura este dublata si comoda.

Preț: 349 RON

Detalii

 
 

Protectie de iarna MaM Deluxe

Protectia a fost creata in Finlanda, a fost testata la vantul din Scandinavia . Se prinde in 6 puncte, la picioare se inchide cu un elastic si acopera foarte bine piciorusele atat ale unui nou nascut cat si la un copil mare. Coverul este extra larg tocmai pentru a se potrivi oricarui sistem de purtare, iar elasticul de jos se regleaza in functie de inaltimea copilului. Datorita sistemului de prindere in 6 puncte, aparatoarea sta foarte aproape de corp, pe laterale nu permite vantului sa intre, acesta fiind un mare plus fata de alte tipuri de protectii.

Preț: 230 RON

Detalii

 

Protectii bretele Manduca Fumbee Brown

Toti bebelusii trec prin aceleasi faze. Vor rasari primii dintisori la varsta de aprox 6-8 luni. Aceasta e o perioada in care vor roade si molfai practic orice reusesc sa duca la gura. Un motiv ar fi curiozitate, iar altul mancarimea de gingii. Este practic imposibil sa-i opresti de la molfait pe micii exploratori.

Preț: 59 RON

Detalii