Pregătire fizică pentru naștere

Curs de pregărire fizică pentru naștere. Nașterea este cel mai important eveniment!

Unul dintre lucrurile cele mai bune pe care le poate face o gravidă pentru sine este să se pregătească fizic, emoțional, mental și spiritual pentru experiența nașterii. Nașterea poate fi una dintre cele mai plenare experiențe din viața unei femei, cu condiția să fie bine pregătită. Din nefericire, multe femei nu realizează că trebuie să se pregătească pentru naștere și lasă întregul proces pe seama doctorilor, în locul propriilor organisme. Această abordare cauzează numeroase intervenții medicale inutile, travalii prelungite și recuperări dificile, ca să nu mai vorbim de altele.

SOLICITĂ INFORMAȚIIREZERVĂ LOC ACUM

Ce teme parcurgem împreună la cursul de pregătire fizică pentru naștere

Cum să te reconectezi cu corpul tău și să-l asculți

Cum să-ți folosești respirația pentru a te relaxa

Cum să te relaxezi și să-i oferi corpului repaos între contracții

Cum să-ți întărești musculatura necesară la naștere

Exerciții ușoare și eficiente pe care le poți face și acasă

Cum să comunici cu bebelușul din burtică

Gimnastică, respirație, relaxare

Nașterea este un eveniment al corpului, în primul rând. Pentru a trece cu bine prin naștere, recomandarea pentru gravide este să-și pregătească corpul pentru acest moment frumos, dar solicitant.

La clasele de gimnastică pentru gravide, timp de o oră, gravidele trec printr-o serie de mișcări special gândite în vederea pregătirii corpului și psihicului pentru naștere. Clasa de gimnastică prenatală include exerciții perineale, de respirație, de relaxare, de echilibru, de stretching și de mobilizare generală pentru a îmbunătăți circulația și tonusul. Scopul claselor de gimnastică pentru gravide este ca fiecare femeie să se bucure de corpul său în schimbare şi să facă exerciţiile adaptate posibilităţilor sale.

 


Vezi prețurile serviciilor în orașul tău:

București
Preț curs la sediul SAMAS: 50 de lei
Abonament de 10 ședințe: 400 de lei

Bistrița
Preț curs la sediul SAMAS: 20 de lei


Apasă pe butonul REZERVĂ LOC ACUM și solicitarea ta va ajunge la Call Centerul SAMAS, de unde te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți găsi cele mai potrivite intervale și formate de curs.

Informații și programări

Mobil: 0786 176 949
Fix: 021 380 74 11
programari@programsamas.ro

 
Asociația SAMAS vrea să dea fiecărui copil șansa la o viață sănătoasă și sigură în propriul său pătuț, precum și la o nutriție bazată pe laptele matern. Asociația SAMAS acordă mamelor sprijin în alăptarea și îngrijirea bebelușului, dar și lucrurile de bază de care mama are nevoie pentru a-și crește copilul. Banii proveniți din cursuri, donații, direcționarea a 2% din impozitul pe profit sunt folosiți de Asociația SAMAS pentru producerea și echiparea CUTIEI Bebelușului.

Primesc CUTIA Bebelușului în maternitate mamele în situații dificile de viață:
- Familii cu venitul mediu/ membru familie sub 500 lei
- Victime ale violenței în familie
- Mame tinere: sub 18 ani
- Femei din case de protecție, centre de îngrijire a copilului etc.
- Femei în situații de risc (discriminate etnic, disponibilizate etc.)

O dată cu CUTIA Bebelușului, mama va beneficia din partea Educatorului Perinatal SAMAS de un curs de îngrijire bebe și de o consultație în alăptare.
CUTIA Bebelusului este realizată după modelul finlandez și este echipată cu necesarul de produse de igienă, îngrijire, îmbrăcăminte pentru primele 3 luni de viață.
 

V-ar mai putea interesa

TESTIMONIALE DE LA MAME

 • Aylin Cadîr

  Aylin-Cadir

  “La SAMAS, atmosfera este relaxată și prietenoasă. Se comunică ușor și metoda de lucru este una foarte plăcută și interactivă. Aștept cu nerăbdare următoarea întâlnire. Nici nu mi-am dat seama cum a trecut o oră jumătate și, de obicei, sunt cu ochii pe ceas. N-a fost cazul. La final îmi venea să mai stau. Câteva…

 • Bianca Ioniță

  “Atât eu, cât și soțul meu am fost foarte mulțumiți de cursurile de pregătire pentru naștere SAMAS. Ne-am simțit foarte bine, iar personalul bine pregătit ne-a oferit informații prețioase și foarte folositoare pentru momentul minune ce va veni. Mă bucur că am participat la aceste cursuri pe care le recomand cu căldură viitoarelor mămici.”

 • Georgiana Idriceanu, blogger și redactor la revista Femeia

  “Mi-a mai plăcut că prezentarea include și sfaturi pentru construirea comportamentului de masă corect al copilului (de exemplu, cum să n-ajungi să-l hrănești pe Prâslea alergându-l cu lingura plină prin casă) – de aceea, încurajez participarea la acest curs cât mai devreme în viața de mamă, până ce nu începe diversificarea cu stângul și cu…

 • Liana Sanda, PR Intact Media Group

  “Decizia aducerii pe lume a unui copil este, cu siguranță, cea mai emoționantă decizie pe care o poți lua în viață, iar momentul în care afli că porți în pântec un suflețel e, cu adevărat, cel mai frumos moment trăit până atunci. Treptat, însă, în cele nouă luni, o ușoară teamă te copleșește: „Oare o…

 • Tea Vasilescu, blogger parenting

  Tea Vasilescu, Blogger Parenting

  “Am decis să-mi iau un abonament care să includă toate lecțiile + 2 ore de gimnastică. Recunosc, m-a convins și ideea de-a avea un Domn Soț cu atestat în puericultură (și niște zile libere să mă ajute) și cu interes pentru a se implica în viața lui bebe Paul cu cât mai mult curaj. […]…

 • Amalia Ștefania, prezentatoare TV Antena 1

  Amalia Stefania, prezentatoare TV Antena 1

  “Să fii mămică este greu, este cea mai grea meserie din lume, dar și cea care te face cea mai fericită, care îți oferă o iubire pură și inocentă. Trebuie să fii pregătită pentru aceste momente, însă, înainte de asta, 9 luni de zile te confrunți cu nopți nedormite, stări de disconfort, teama de necunoscut…