Somnul copilului între 4-12 luni

Somnul de zi, bată-l vina! Ajută-l pe micuț să se odihnească.

Seminarul se adresează părinților copiilor de 0 – 4 ani care experimentează probleme cu somnul de zi, fie că este prea scurt, fie că adorm greu sau pur și simplu se luptă cu acesta și nu mai vor să doarmă la prânz.

SOLICITĂ INFORMAȚII REZERVĂ LOC ACUM


Cui se adresează?
Seminarul se adresează părinților copiilor de 4-12 luni care experimentează probleme cu somnul de zi, fie că este prea scurt, fie că adorm greu sau pur și simplu se luptă cu acesta și nu mai vor să doarmă la prânz, deși corpul lor dă semne că nu sunt neapărat pregătiți să renunțe la somnul de zi.

De cine este susținut?
Seminarul este susținut de Mona Ciurezu, psiholog și specialist în somnul copilului și al adultului. În plus, Mona este și consultant certificat în parenting pozitiv, are și ea 2 copii la rândul ei, a experimentat și ea problemele cu somnul copilului și știe cât de important este să îl ajutăm pe copil să fie odihnit pentru a fi fericit.

Cu ce informații vei fi mai bogat?
Seminarul dedicat somnului de peste zi va atinge următoarele aspecte:
– Cum ar fi bine să arate programul unui copil în funcție de vârstă și care este lungimea minimă a somnurilor pentru a fi suficient de odihnitoare;
– Cum să prelungești somnul de peste zi;
– Cum să faci tranzițiile de la 3 somnuri la 2 somnuri, de la 2 somnuri la 1 somn și de la 1 somn la niciun somn de zi;
– De ce apar luptele de la ora de culcare și cum le poți reduce;
– De ce se trezesc copiii plângând uneori.

Cât investești tu?
Vei investi 150 RON pentru cursul online de grup sau 100 RON pentru cursul înregistrat disponibil la orice oră și, alături de investiția financiară, vei investi și 2.5 ore din timpul tău liber, însă, înainte de toate, investești în copilul tău și în somnul liniștit al familiei tale.

Cum te poți înscrie/ participa?
Înscrierea se face printr-un email la adresa programari@programsamas.ro, specificând numele, telefonul și vârsta copilului.

Dacă mai ai nevoie de alte detalii sau dorești să ne faci sugestii, ne poți suna la 0786 176 949 sau ne poți scrie la programari@programsamas.ro.Apasă pe butonul REZERVĂ LOC ACUM și solicitarea ta va ajunge la Call Centerul SAMAS, de unde te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți găsi cele mai potrivite intervale și formate de curs.

Informații și programări

Mobil: 0786 176 949
Fix: 021 380 74 11
programari@programsamas.ro

 
Asociația SAMAS vrea să dea fiecărui copil șansa la o viață sănătoasă și sigură în propriul său pătuț, precum și la o nutriție bazată pe laptele matern. Asociația SAMAS acordă mamelor sprijin în alăptarea și îngrijirea bebelușului, dar și lucrurile de bază de care mama are nevoie pentru a-și crește copilul. Banii proveniți din cursuri, donații, direcționarea a 2% din impozitul pe profit sunt folosiți de Asociația SAMAS pentru producerea și echiparea CUTIEI Bebelușului.

Primesc CUTIA Bebelușului în maternitate mamele în situații dificile de viață:
- Familii cu venitul mediu/ membru familie sub 500 lei
- Victime ale violenței în familie
- Mame tinere: sub 18 ani
- Femei din case de protecție, centre de îngrijire a copilului etc.
- Femei în situații de risc (discriminate etnic, disponibilizate etc.)

O dată cu CUTIA Bebelușului, mama va beneficia din partea Educatorului Perinatal SAMAS de un curs de îngrijire bebe și de o consultație în alăptare.
CUTIA Bebelusului este realizată după modelul finlandez și este echipată cu necesarul de produse de igienă, îngrijire, îmbrăcăminte pentru primele 3 luni de viață.
 

V-ar mai putea interesa

TESTIMONIALE DE LA MAME

 • Aylin Cadîr

  Aylin-Cadir

  “La SAMAS, atmosfera este relaxată și prietenoasă. Se comunică ușor și metoda de lucru este una foarte plăcută și interactivă. Aștept cu nerăbdare următoarea întâlnire. Nici nu mi-am dat seama cum a trecut o oră jumătate și, de obicei, sunt cu ochii pe ceas. N-a fost cazul. La final îmi venea să mai stau. Câteva…

 • Bianca Ioniță

  “Atât eu, cât și soțul meu am fost foarte mulțumiți de cursurile de pregătire pentru naștere SAMAS. Ne-am simțit foarte bine, iar personalul bine pregătit ne-a oferit informații prețioase și foarte folositoare pentru momentul minune ce va veni. Mă bucur că am participat la aceste cursuri pe care le recomand cu căldură viitoarelor mămici.”

 • Georgiana Idriceanu, blogger și redactor la revista Femeia

  “Mi-a mai plăcut că prezentarea include și sfaturi pentru construirea comportamentului de masă corect al copilului (de exemplu, cum să n-ajungi să-l hrănești pe Prâslea alergându-l cu lingura plină prin casă) – de aceea, încurajez participarea la acest curs cât mai devreme în viața de mamă, până ce nu începe diversificarea cu stângul și cu…

 • Liana Sanda, PR Intact Media Group

  “Decizia aducerii pe lume a unui copil este, cu siguranță, cea mai emoționantă decizie pe care o poți lua în viață, iar momentul în care afli că porți în pântec un suflețel e, cu adevărat, cel mai frumos moment trăit până atunci. Treptat, însă, în cele nouă luni, o ușoară teamă te copleșește: „Oare o…

 • Tea Vasilescu, blogger parenting

  Tea Vasilescu, Blogger Parenting

  “Am decis să-mi iau un abonament care să includă toate lecțiile + 2 ore de gimnastică. Recunosc, m-a convins și ideea de-a avea un Domn Soț cu atestat în puericultură (și niște zile libere să mă ajute) și cu interes pentru a se implica în viața lui bebe Paul cu cât mai mult curaj. […]…

 • Amalia Ștefania, prezentatoare TV Antena 1

  Amalia Stefania, prezentatoare TV Antena 1

  “Să fii mămică este greu, este cea mai grea meserie din lume, dar și cea care te face cea mai fericită, care îți oferă o iubire pură și inocentă. Trebuie să fii pregătită pentru aceste momente, însă, înainte de asta, 9 luni de zile te confrunți cu nopți nedormite, stări de disconfort, teama de necunoscut…