Cursuri pentru Parinti

Am lansat cursurile pentru gravide si proaspeti parinti in Maternitatea Moinesti si Maternitatea Onesti

In martie, Asociatia SAMAS a sustinut un curs online despre alaptare (7 martie) si unul despre pericultura (10 martie) la care au participat viitori si proaspeti parinti din judetul Bacau. Odata cu ridicarea restrictiilor necesare in pandemie, am reusit sa programam primele cursuri de alaptare si puericultura, cu prezenta fizica, la maternitatea din Spitalul Municipal Onesti (5 aprilie)si respeciv, la maternitatea din Spitalul Municipal Moinesti (pe 7 aprilie).  

Așteptăm înscrierile celor interesati la cursul de Puericultură și Alăptare din aprilie:
✅ Ora incepere curs: 15:30
✅ Durata: 3h
✅ Locuri limitate la 20 de participanti
Link înscriere: https://bit.ly/3DnIcat
Proiectul CUTIA de BINE este derulat de Asociatia SAMAS Sanatate pentru Mame si Sugari și finanțat prin programul In Stare de Bine, susținut de Kaufland Romania și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

www.instaredebine.ro

#InStareDeBine

#implicareafacediferenta

#kaufland

#fdsc

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a programului „În Stare de Bine”.

ABONARE NEWSLETTER

EVENIMENTE

Peste 300 de parinti cu bebelusi alearga la Cursa Jogging in Scutece din cadrul Maratonului International Bucuresti in Octombrie 2015

Dragi parinti, va invitam sa va inscrieti pentru ‪Jogging‬ in scutece SAMAS! Joggingul cu caruciorul a devenit in ultimii ani un sport iubit atat de mamicile dornice sa isi revina la forma fizica anterioara sarcinii, cat si de taticii care vor sa isi mentina stilul de viata activ. Va asteptam la cursa Jogging in Scutece SAMAS cu bebelusul si in sistem de purtare! Conditia este este aiba intre 6 luni si 4 ani si sa ''concurati'' in pas de mars in loc de alergare.

In Februarie 2015 Asociatia SAMAS te invita la CINEMaTi, cinematograful parintilor

Pe 25 Februarie 2016 continuam seara de film SAMAS. Vom viziona impreuna filmul documentar ''Nasterea la Microscop'' (Microbirth), iar dupa vizionare un Educator Perinatal SAMAS va raspunde la intrebarile referitoare despre sarcina. Filmul documentar ''Nasterea la Microscop'' (Microbirth 2014) prezinta o serie de ipoteze si concluzii stiintifice care vor determina atat cadrele medicale cat si femeile sa isi reconsidere deciziile profesionale si personale privind nasterea, ca decizii ce pot nu numai sa influenteze sanatatea copiilor ci si insusi viitorul speciei umane.

In luna Martie, Asociatia SAMAS face cadou cursuri de educatie perinatala in Pitesti, Constanta, Turnu Severin, Bacau si Moinesti

Gravidele, proaspetele mămici și tăticii beneficiaza de cursuri cadou oferite de Educatorii SAMAS, specializați în educaţie perinatală. Scopul acestui cadou de primavara pentru viitorii si proaspetii parinti este sa isi îmbogățeasca cunoștințele cu informații esențiale legate de ingriirea si nutritia in sarcina, pregatirea pentru nastere,alaptarea si nutritia mame.