Baby Boom 2022

Doar la Baby Boom - discounturi de până la 40% !

Cumpără oricare dintre cursurile de grup organizate de Asociația SAMAS și beneficiezi de o reducere semnificativă.

Discount de 40% la consilierile în alăptare online, achiziționate la târg

Folosește codul "Lapte" în formularul de comandă.

De ce consilierea e bună pentru mămici:

– Le oferă încredere mamelor în capacitatea lor de a alăpta
– Asigură o alăptare plăcută, confortabilă și fără dureri
– Asigură că bebelușul primește suficient lapte
– Sunt evitate infecțiile, umflăturile și rănile sânilor
– Ca rezultat, bebelușul suge eficient, prinde în greutate și crește sănătos

Discount de 25% la cursurile PRENATALE de grup

Folosește codul "Babyboom22" în formularul de comandă.

Vrei să afli mai multe despre nașterea naturală sau despre cea medicalizată, despre alăptare sau puericultură?

Vrei să știi cum să te pregătești fizic pentru naștere sau cum să-ți pregătești perineul?

La fel de importante sunt și nutriția gravidei și purtarea bebelușului după naștere (babywearing).

Află totul despre sarcină alături de trainerii Asociației SAMAS!

Discount de 25% la cursurile POSTNATALE de grup

Folosește codul "Babyboom22" în formularul de comandă.

Vrei să afli mai multe despre somnul nou-născutului, despre diversificarea alimentației bebelușului sau despre nutriția copilului de la 1 la 3 ani?

Vrei să știi care sunt metodele corecte pentru purtarea bebelușului după naștere (babywearing) sau cum îl poți ajuta să se relaxeze cu un masaj?

Află de la trainerii Asociației SAMAS ce presupune o nutriție adecvată a mamei, dar și cum puteți face gimnastică împreună cu bebelușul.

Ghid de nutriție pentru părinți - doar 25 de lei

Folosește codul "Ghid22" în formularul de comandă.

Ghidul pentru părinți a fost elaborat de Asociația SAMAS sub coordonarea unui comitet științific alcătuit din specialiști în pediatrie, nutriție, educație, psihologie și sport și oferă părinților informații esențiale despre pragurile de dezvoltare și necesarul nutrițional pe grupe de vârstă.

Pachet promoțional:
Jocul Căpitanul Farfurie + Ghidul de nutriție pentru părinți - doar 70 de lei

Folosește codul "Sanatos22" în formularul de comandă.

Primul pachet educațional complet, pentru o alimentație sănătoasă în familie: Ghidul pentru părinți și Jocul Căpitanul Farfurie – dezvoltate în cadrul programului Sănătos de mic, menit să prevină obezitatea infantilă.

Ghidul pentru părinți, elaborat sub coordonarea unui comitet științific, îți dă toate informațiile de care ai nevoie pentru a-i oferi o alimentație sănătoasă și echilibrată copilului tău. În plus, ai o secțiune de rețete și meniuri elaborate de Asociația Dieteticienilor din România pentru 4 anotimpuri.

Căpitanul Farfurie îți vine în ajutor când vrei să-i înveți pe cei mici despre alimentația sănătoasă, să le explici de ce este bine să mâncăm anumite alimente și să fim mai cumpătați cu altele. Căpitanul Farfurie se joacă în familie, în 2 variante, potrivite pentru copii mici și mari, deopotrivă.

ABONARE NEWSLETTER

EVENIMENTE

Peste 300 de parinti cu bebelusi alearga la Cursa Jogging in Scutece din cadrul Maratonului International Bucuresti in Octombrie 2015

Dragi parinti, va invitam sa va inscrieti pentru ‪Jogging‬ in scutece SAMAS! Joggingul cu caruciorul a devenit in ultimii ani un sport iubit atat de mamicile dornice sa isi revina la forma fizica anterioara sarcinii, cat si de taticii care vor sa isi mentina stilul de viata activ. Va asteptam la cursa Jogging in Scutece SAMAS cu bebelusul si in sistem de purtare! Conditia este este aiba intre 6 luni si 4 ani si sa ''concurati'' in pas de mars in loc de alergare.

In Februarie 2015 Asociatia SAMAS te invita la CINEMaTi, cinematograful parintilor

Pe 25 Februarie 2016 continuam seara de film SAMAS. Vom viziona impreuna filmul documentar ''Nasterea la Microscop'' (Microbirth), iar dupa vizionare un Educator Perinatal SAMAS va raspunde la intrebarile referitoare despre sarcina. Filmul documentar ''Nasterea la Microscop'' (Microbirth 2014) prezinta o serie de ipoteze si concluzii stiintifice care vor determina atat cadrele medicale cat si femeile sa isi reconsidere deciziile profesionale si personale privind nasterea, ca decizii ce pot nu numai sa influenteze sanatatea copiilor ci si insusi viitorul speciei umane.

In luna Martie, Asociatia SAMAS face cadou cursuri de educatie perinatala in Pitesti, Constanta, Turnu Severin, Bacau si Moinesti

Gravidele, proaspetele mămici și tăticii beneficiaza de cursuri cadou oferite de Educatorii SAMAS, specializați în educaţie perinatală. Scopul acestui cadou de primavara pentru viitorii si proaspetii parinti este sa isi îmbogățeasca cunoștințele cu informații esențiale legate de ingriirea si nutritia in sarcina, pregatirea pentru nastere,alaptarea si nutritia mame.