5 motive să practici yoga prenatală

Imaginea gravidei ca o ființă sensibilă, care trebuie să se odihnească în cele 9 luni, este demodată. Activitatea fizică moderată, atunci când starea de sănătate o permite și a fost primit OK-ul medicului, este complet sigură și extrem de benefică pentru viitoarele mămici. Cea mai bună formă de mișcare în sarcină este yoga prenatală.

 

 

 

Iată 5 motive să încerci și tu:

  1. Atunci când practici posturile din yoga induci  mișcare și bebelusului tău care astfel își stimulează și dezvoltă centrul de echilibru, pregătindu-l pentru rotațiile pe care le are de făcut în travaliu.
  2. Practica yoga îți oferă instrumente eficiente pentru a ameliora durerile de spate, circulația deficitară, îmbunătățirea digestiei, creșterea calității somnului, o echilibrare a schimbărilor hormonale, scăderea stării de anxietate care pot să apară odată cu această perioadă atât de specială în viața unei femei.
  3. Respirația conștientă pe care practica yoga ți-o oferă, oxigenează bine corpul tău și implicit și pe cel al bebelusului
  4. Meditațiile și relaxarea finală din yoga îți aduce acel timp atât de necesar pentru a sta cu tine și a te observa, a invăța să te relaxezi, a te accepta așa cum ești.
  5. Este o metodă foarte eficientă de a te pregăti pentru travaliu, pregătindu-ți corpul să fie mai puternic, să îl percepi mai ușor, șă ai o minte mai liniștită și o respirație mai profundă.

Activitatea fizică în timpul sarcinii ajută viitoarele mămici să-și păstreze forma fizică, să contracareze dezechilibrul provocat de un abdomen mare, să-și revină rapid la forma anterioară, la scurt timp după naștere și să reducă procentul de depresie postpartum.

Pentru a afla mai multe detalii sau pentru a participa la un curs de yoga prenatală, nu ezita să ne soliciți mai multe informații.

Safturi oferite de Andreea Andrei, instructor certificat Yoga Alliance.

 

 

Alte articole din secțiunea: Familie

Cursuri SAMAS

 

 

Masajul bebelusului
Inceput: 4:15 pm
Sfarsit: October 7, 2019 - 5:30 pm
Gimnastica prenatala
Inceput: 6:00 pm
Sfarsit: October 7, 2019 - 7:00 pm
Eveniment RENASC Craiova
Inceput: 9:00 am
Sfarsit: October 8, 2019 - 3:00 pm
Eveniment RENASC Caransebes
Inceput: 9:00 am
Sfarsit: October 9, 2019 - 3:00 pm
Yoga Prenatala
Inceput: 6:00 pm
Sfarsit: October 9, 2019 - 7:00 pm
Gim mama&bebe
Inceput: 11:00 am
Sfarsit: October 10, 2019 - 12:00 pm