Picture perfect Babywearing – Saptamana Internationala a Bebelusilor Purtati

by Asociatia SAMAS Sanatate pentru Mame si Sugari + HipHip.ro + Photographa & Irina Paun Make-up

Incepem Saptamana Internationala a Babywearing cu o invitatie la cochetarie alaturi de bebelusi intr-un loc *picture perfect*: MTR – Muzeul Taranului Roman, intrarea de pe str. Monetariei.

Pentru ca, desi uneori nu pare ;), bebelusii cresc repede-repejor, iar momentele frumoase trebuie imortalizate, pe 2 octombrie, intre 10.30 si 13.00, invitam mamele cu copii mici (0-2 ani) si gravidele sa cunoasca si sa testeze sistemele de purtare sanatoasa a copilului lor si sa se pozeze cu cele cu care le sta cel mai bine!
Si, bine-nteles, sa socializeze!

Sistemul de purtare este atat un semn de dragoste pentru copii, asa raman alaturi de persoanele cele mai dragi, cat si unul de independenta pentru mame sau tati: pot face ce le place, fara sa renunte la momente pretioase alaturi de bebelusii lor.

❤️ Ii vom avea alaturi pe consilierii de babywearing HipHip.ro si SAMAS, cu ale lor wrap elastic, marsupi si manduca, chiar noul manduca duo – asa ca daca aveti intrebari sau vreti sa aflati daca bebelusul sta bine in sistem sau sa invatati noduri noi, consultantii vor fi alaturi de voi.
📷 Imortalizeaza momentul Photographa

📢 📢 Vom avea la vanzare sisteme Marsupi si Manduca in cadrul evenimentului cu un discount de 10%

PS: Daca ne va zambi soarele, ne vedem pe mini-pajistea de la bisericuta. Daca ploua, nu ne pasa :), avem rezervat si spatiul din interiorul Clubului, cu meniu a la carte. Asa cum v-am obisnuit de la intalnirile noastre, Asociatia SAMAS aduce masuta cu saltea de schimbat bebelusii.

Inscrieri pentru fotografii: https://goo.gl/forms/z0ULxFRQqh1LdfXA2. La sedinta foto se va intra in functie de sosirea dvs. Va exista o lista pe care va veti inscrie cum ajungeti. Sedinta foto va avea loc intre orele 11 – 12:45.

Le multumim celor care sunt alaturi de noi in acest eveniment:

       

 

 

 

 

 

Alte articole din secțiunea: Evenimente