Andreea Andrei, Moașă

Oraș: București

Statut membru: activ

Statut certificare: certificat

Prezentare: Moașă, Educator Perinatal SAMAS Certificat, Trainer Babywearing, Instructor de masaj bebeluși acreditat IAIM, Instructor de yoga pentru copii, acreditat Yogamoka, Consilier în Alăptare.

Are experiență de voluntariat în proiectul “Inițierea de succes a alăptării”, în cadrul Spitalului Universitar București și Maternitatea Cantacuzino, în saloanele rooming-in, în anul 2011.

Motivația ei este credința că, prin oferirea de informații de calitate, consiliere pre- și post-natală, poate aduce în viața oricărei familii confort emoțional, sănătate și dezvoltarea abilității de a lua decizii informate.

Este mama a 2 copii care i-au schimbat viața radical, aducându-i veselie, provocări și multă culoare.

Beneficiile programului SAMAS

Prin programul SAMAS ne dorim să creăm cadrul optim pentru ca moașele și asistentele medicale să furnizeze servicii de sănătate esențiale pentru bunăstarea comunității, suplimentându-și, în același timp, și veniturile. Aceste servicii sunt destinate gravidelor, mamelor și sugarilor – ele îmbină educația pentru sănătate în sarcină, pregătirea corpului pentru naștere, precum și suportul după naștere când proaspăta mamă are nevoie de îndrumare. Scopul Programului SAMAS este să creeze, la nivel național, prima Rețea de Asistență de Sănătate pentru Mame și Sugari.

Oferim burse de formare pentru moașe și asistenți medicali care practică deja în spitale și cabinete medicale din țară.
Formarea SAMAS a fost concepută de experți în educația perinatală și asistență pentru gravide, mame și sugari. Cadrele medicale care finalizează cu succes aceasta formare pot să furnizeze imediat, în mod eficient, servicii de sănătate viitoarelor și proaspetelor mame din comunitatea lor. Astfel ele vor avea oportunitatea să devină Asistenți SAMAS certificați. Odată certificați, Educatorii SAMAS au oportunitatea să se alăture Rețelei SAMAS, ceea ce le va asigura o serie întreagă de beneficii, în schimbul unei taxe de membru.

Certificarea SAMAS și apartenența la Rețeaua SAMAS conferă:

– Statut și vizibilitate
– Promovare targetată pe gravide/ mame și flux de paciente
– Educație medicală continuă
– Acces la platforma SAMAS (cont personal de Asistent SAMAS pentru organizarea și planificarea activității)
– Sprijin logistic în gestionarea activității (fie că este independentă sau complementară activității pe care deja o desfășurați în spital sau cabinet)
– Participarea la constituirea studiilor statistice despre impactul educației și consilierii pre și postnatale asupra sănătății mamelor și sugarilor