Doneaza-ti pasiunea pentru sport si sustine SAMAS!

Vino pe 22 Mai intre 10 si 16 la Sala Polivalenta Gdin Giurgiu si intra in competitie la una sau mai multe probe din cele de mai jos iar sponsorii evenimentului iti vor transforma performanta in bani donati Asociatiei Samas pentru deschiderea SCOALA MAMEI GIURGIU! Forta bratelor, a picioarelor si a inimii tale se va transforma in „forta pentru mamici si bebici” , forta tradusa prin informatie si educatie dobandite la cursurile SAMAS!

Probele sunt :

  • Cele mai multe flotari – arata-ne cate flotari poti face si devino Ambasadorul SAMAS la deschiderea SCOLII MAMEI Giurgiu
  • Cele mai multe genoflexiuni – picioarele tale rezista la multe genoflexiuni? Ce-ar fi daca aratandu-ne cate poti face, ai ajunge Ambasadorul SAMAS la urmatoarele competitii sportive pe care le vom organiza?
  • Alergare pe loc cu genunchii la piept – organismul tau este atat de puternic incat ai si forta musculara dar si rezistenta cardiaca? De asta au nevoie si copiii pentru a creste sanatosi ! Doneaza-le forta ta si ajuta-i pe parintii acestora sa invete educatia pentru sanatate de la educatorii perinatali SAMAS
  • Maratonul kangoo jumps – ghetele de kangoo au fost inspirate de la canguri si nu intamplator, acest maraton personifica perfect modul in care femelele canguri isi poarta puii in marsupiu. Rezista la cat mai multe sarituri pe gheata de kangoo jumps si rezistenta ta se transforma in suport pentru educatia mamelor care au dificultati in a-si purta puiul in marsupiul numit VIATA !
  • Cei mai multi kilometrii pedalati (monitorizare endomondo) – porneste in cursa cu aplicatia endomondo, inregistreaz-o in competitie si transformi kilometrii parcursi in cat mai multe cursuri de educatie perinatala pentru mamele din orasul tau!
  • Distanta alergata pe tocuri – mamele au eleganta divina, tocurile dau eleganta mersului ! Alearga pe tocuri si contribuie prin numarul de minute alergate la cresterea numarului de femei care sa primeasca informatii pentru sanatatea lor si a bebelusilor lor.
  • Cele mai multe sarituri cu coarda – doneaza-ne cat mai multe sarituri si ti le vom transforma in materiale de suport educativ la toate cursurile SAMAS, de care mamele din Giurgiu vor beneficia la SCOALA MAMEI GIURGIU
  • Saritura in lungime de pe loc – dintr-un loc in altul s-a plimbat si mama ta cautand informatii pentru sanatatea ta. Ajuta fiecare mama sa poata avea un singur loc unde sa poata primi tot ceea ce are nevoie sa stie pentru sanatatea ei si a copilului sau ! Doneaza-ne distanta sarita si o vom transforma in cea mai calda apropiere dintre mama si specialist!
  • Cele mai multe abdomene – DA abdomenul tau a fost candva in abdomenul mamei tale ! Fiecare mama are nevoie ca dupa sarcina sa revina la forma fizica si revenirea sa se faca sanatos. Cele mai multe probleme de sanatate ale aparatului genito-urinar apar in timpul sau dupa nastere. Doneaza abdomenul tau puternic mamelor care si-l slabesc pentru a purta o viata!
  • Alergare usoara cu sistem baby wearing

Inscrie-te in competitie, completand formularul atasat , participarea ta fiind gratuita. Intrarea ca spectator la acest eveniment este sub forma de donatie, suma mimina fiind de 5 lei/persoana!

Primii 3 sportivi clasati vor primi premii, diplome si medalii onorifice iar primul clasat la fiecare proba, devine AMBASADORUL SAMAS si va fi invitat special in cadrul tuturor evenimentelor pe care Asociatia le desfasoara (seminarii, congrese, conventii, etc.).

Toti participantii vor primi diploma de participare!

INSCRIE-TE LA CURSA AICI

EVENIMENTUL PE FACEBOOK

Alte articole din secțiunea: Evenimente