Ce filme au văzut părinții cu bebeluși în 2019 la #babycinema?

Finalul de an ne aduce clasamente de tot felul. Și filmele se clasifică după numărul de spectatori, după bugetele de productie și așa mai departe. De data aceasta vă vom prezenta ce filme au vizionat, la cinematograf babycinema, părinții de… bebeluși.

Nu cred ca ați văzut vreodată în sălile de cinema copii mai mici de 2-3 ani, și asta, în cazuri extraordinare, la animațiile pentru cei mici. Este adevărat că bebelușii nu merg la cinematograf, în ciuda parintilor care și-ar dori acest lucru, dar care nu au cum să îi lase pe micuți acasă. Cel mai greu este pentru mămici să se desprindă câteva ore de cel mic pentru că alăptarea la cerere o face să fie în permanență alături de sugar.

Cu toate acestea, filmele: “O nouă poveste de Crăciun”, “Men in Black: International”, “Avengers: Endgame”, “Green Book”, “Și bețivi și mincinoși”, “Șefa a intrat la apă”, “N-ai șanse, frate!”, au fost printre preferatele părinților cu bebeluși în 2019.

Proaspeții părinți, însotiți de bebelușii lor ajung să vizioneze la cinematograf, în cele mai bune condiții, cele mai bune filme din luna respectivă. Acest lucru este posibil în Cinematografele Happy Cinema, unde o sâmbătă pe lună este dedicată filmului pentru părinții cu copii mici, mici, din comunitatea Asociației SAMAS.

Condițiile de vizionare ale filmului sunt speciale

  • lumina nu este stinsă complet,
  • sunetul este mai încet față de cum este normal în sălile de cinema,
  • mămicile pot alăpta în voie, bebelușii pot plânge nestingheriți, fără să fie cineva deranjat, iar copiii mai mari pot alerga în voie.

S-a format astfel o comunitate frumoasă, cu părinți dornici să socializeze, să se bucure de noutăți, inclusiv cele cinematografice.

Sâmbăta dedicată parinților cu bebeluși sau gravidelor continuă și în 2020. Pe pagina de facebook a Asociatiei SAMAS găsiți programul și puteți să vă alegeți filmele preferate din lună, filme pe care le puteți vedea liniștiți, la cinema.

Vă așteptăm cu drag să urmărim împreună noutătile cinematografice ale anului următor. Se anunță un an foarte bun!

 

 

 

Alte articole din secțiunea: Bebelus