Alearga alaturi de bebelusul tau la cea mai simpatica proba: Jogging in Scutece SAMAS!

The Biannual SAMAS Symposium for Perinatal Education Providers

Copiii trebuie sa reprezinte un imbold in mentinerea unui stil de viata sanatos si nu o bariera. Aceasta cursa este conceputa pentru a incuraja familiile sa traiasca sanatos si sa pretuiasca miscarea in aer liber, alaturi de copii.

Joggingul cu caruciorul a devenit in ultimii ani un sport iubit atat de mamicile dornice sa isi revina la forma fizica anterioara sarcinii, cat si de taticii care vor sa isi mentina stilul de viata activ fara ca acesta sa reprezinte diminuarea timpului petrecut alaturi de cei mici.

Inainte ca cei mici sa implineasca varsta pentru a participa ei insisi la concursurile de alergare, acesta este un bun prilej sa ii familiarizati cu sportul.

Alergand in preajma celei de-a doua cladiri ca marime din lume veti fi parte a unui eveniment deosebit. Toti participantii vor primi cate un tricou de concurs inainte de start. Cei care termina cursa vor primi si cate o medalie de participare la finish.

Cursa este deschisa tuturor parintilor care vor sa alerge impingand carucioarele copiilor lor cu varste cuprinse intre 6 luni si 4 ani.

De asemenea, poate fi folosit si sistemul de purtare (babywearing), ca alternativa la carucior. Conditia este ca bebelusul aiba peste 6 luni si sa “concurati” in pas de mars in loc de alergare.

Intrucat nu este un concurs in care premiem viteza, din motive de siguranta, premiile vor fi castigate prin tragere la sorti, pentru 5 participanti care trec linia de finish!

INFO CURSA

Distanta cursei: 850 m

Start: Sambata, 8 Octombrie 2016, ora 13:15

Locul startului: Piata Constitutiei

Timp de desfasurare: nelimitat – din considerente de siguranta, acesta nu este un concurs de viteza!

Prețuri participare:
– 40 RON dacă plata se face în perioada 1 Iulie – 25 Septembrie
– 45 RON dacă plata se face la Sport Expo, 7-8 Octombrie
Plata se poate face online prin formularul de înscriere alăturat
sau prin transfer bancar (ordin de plată):

Bucharest Running Club
Adresa: Bucureşti, Str. Atena, nr. 20, sector 1
CUI/CIF: 21585951
Bank: Raiffeisen Bank – Bucureşti – Ag. Dorobanţi
IBAN RON: RO91 RZBR 0000 0600 1730 8502
IBAN EUR: RO37 RZBR 0000 0600 1730 8504
Detalii plată: “BIM 2016 – jogging in scutece – nume copil”

Premiile (produse de ingrijire si jucarii pentru copii) vor fi acordate prin tragere la sorti, pentru 5 participanti care trec linia de finish!

Atentie! Organizatorii nu asigura carucioarele pentru copii. Inscrieti-va in concurs doar daca aveti un carucior functional, care sa respecte normele de siguranta si sa nu reprezinte un pericol pentru copilul dumneavoastra sau pentru ceilalti participanti la concurs. Asigurarea copiilor din carucior cu centura de siguranta este conditie obligatorie pentru participarea la alergare. Caruciorul trebuie sa fie dotat cu centura de siguranta.

*Cursa este organizata sub egida Asociatiei SAMAS de Sanatate pentru Mame si Sugari, un proiect prin care Asociatia SAMAS isi propune sa vina in sprijinul viitoarelor si proaspetelor mame si tati din Romania.

Programul SAMAS si Educatorii Perinatali SAMAS ofera gravidelor si mamelor cursuri de pregatire pentru nastere, consiliere pentru nutritia gravidei si a mamei care alapteaza, consiliere de alaptarea bebelusului si cursuri de diversificare a alimentatiei bebelusului precum si sfaturi despre alimentatia copilului pana la 3 ani.

ALERGI ALATURI DE BEBELUSUL TAU si AJUTI PARINTIII AFLATI IN SITUATII DE VIATA DIFICILE

In perioada 2013-2016 Programul SAMAS prin eforturile echipei SAMAS a reusit sa ofere informatie medicala corecta si suport pretios in perioada perinatala unui numar semnificativ de gravide si mame, atragand de partea sa sute de cadre medicale din toata tara. Rezultatele de pana ar fi fost posibile fara suportul donatorilor nostri, pe care ii consideram parteneri de incredere ai initativei SAMAS.

Suntem deci mandri sa prezentam catre public aceste rezultate:
• 552 de cadre medicale din 20 judete au beneficiat de Bursa de formare SAMAS
• 8000 de mame au participat la cursurile SAMAS
• 1103 mame in situatii dificile de viata au primit suport gratuit
• 200.000 de mame au primit informatii de la Educatorii SAMAS
• 20 de orase din tara cuprinse in Reteaua SAMAS
• 5 Centre Regionale SAMAS deschise in tara: Bucuresti, Constanta, Bistrita, Pitesti

Consideram ca implicarea si suportul donatorilor nostri este un element esential pentru bunul mers al activitatii Asociatiei SAMAS cat si pentru dezvoltarea viitoare a acestei initiative unice in Romania.
Le multumim inca o data pentru ca impartasesc viziunea noastra si ne sustin in efortul de a aduce schimbarea in bine in viata parintilor din Romania aflati la inceput de drum.

Toate fondurile stranse deci in urma platii taxei de participare la cursa Jogging in Scutece va merge catre activitatea sociala a Asociatiei SAMAS, unde vor ajuta inzecit parintii aflati la inceput de drum dar intr-o situatie dificila de viata.

The Biannual SAMAS Symposium for Perinatal Education Providers

buton_blue_SAMAS

Alte articole din secțiunea: Evenimente