Yoga postnatală

Yoga postnatală

A fi mamă presupune un consum de energie enorm, răbdare infinită, rezistență fizică, mentală și emoțională la cote maxime. În aceste condiții, este foarte ușor să uiți de propria persoană. Dar, pentru a dărui în exterior, este nevoie să ai "rezervorul" încărcat și aceasta este posibil doar dacă îți acorzi un timp pentru tine. Yoga postnatală este un instrument minunat pentru a încărca "rezervorul".

SOLICITĂ INFORMAȚII   REZERVĂ LOC ACUM!

De ce cursul e grozav pentru mămici:

Te ajută la redobândirea tonusului în zona pelvi-abdominală.

Tonifică mușchii foarte solicitați în această perioadă (paravertebralii, ai brațelor etc.), încheieturile (alăptarea, ținutul bebelușului în brațe le solicită).

Îmbunătățește circulația, mai ales în zona pieptului (foarte utilă în cazul mamelor care alăptează).

Crește nivelul de energie.

Echilibrează sistemul nervos.

A fi mamă presupune un consum de energie enorm, răbdare infinită, rezistență fizică, mentală și emoțională la cote maxime. În aceste condiții, este foarte ușor să uiți de propria persoană. Dar, pentru a dărui în exterior, este nevoie să ai “rezervorul” încărcat și asta este posibil doar dacă îți acorzi un timp pentru tine.
Yoga postnatală este un instrument minunat pentru a încărca “rezervorul”.

Astfel, fiecare clasă va cuprinde poziții (asane), tehnici de respirație (pranayama) și tehnici de meditație care să ajute la îndeplinirea acestor obiective.

Cine poate participa?
Proaspete mămici, după minim 6 săptămâni de la naștere, indiferent de modalitatea de naștere (naturală/ cezariană), chiar dacă nu au mai practicat yoga.

De ce ai nevoie?
Haine comode, o sticlă cu apă, dar, cel mai important, inima deschisă și dorința de a te cunoaște mai bine, de a te regăsi.
Salteluțe avem și noi, dar, dacă îți dorești, poți veni cu cea proprie sau cu un prosop.

 

Cine predă cursul


Apasă pe butonul REZERVĂ LOC ACUM și solicitarea ta va ajunge la Call Centerul SAMAS, de unde te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți găsi cele mai potrivite intervale și formate de curs.

Informații și programări

Mobil: 0786 176 949
Fix: 021 380 74 11
programari@programsamas.ro

 

Vezi prețurile serviciilor în orașul tău:

Alege tipul de serviciu și locația dorită:

*Pentru serviciile individuale la domiciliu cu adrese în zonele limitrofe orașelor se percepe o taxă suplimentară pentru deplasare.
×
 

V-ar mai putea interesa

TESTIMONIALE DE LA MAME

 • Aylin Cadîr

  Aylin-Cadir

  “La SAMAS, atmosfera este relaxată și prietenoasă. Se comunică ușor și metoda de lucru este una foarte plăcută și interactivă. Aștept cu nerăbdare următoarea întâlnire. Nici nu mi-am dat seama cum a trecut o oră jumătate și, de obicei, sunt cu ochii pe ceas. N-a fost cazul. La final îmi venea să mai stau. Câteva…

 • Bianca Ioniță

  “Atât eu, cât și soțul meu am fost foarte mulțumiți de cursurile de pregătire pentru naștere SAMAS. Ne-am simțit foarte bine, iar personalul bine pregătit ne-a oferit informații prețioase și foarte folositoare pentru momentul minune ce va veni. Mă bucur că am participat la aceste cursuri pe care le recomand cu căldură viitoarelor mămici.”

 • Georgiana Idriceanu, blogger și redactor la revista Femeia

  “Mi-a mai plăcut că prezentarea include și sfaturi pentru construirea comportamentului de masă corect al copilului (de exemplu, cum să n-ajungi să-l hrănești pe Prâslea alergându-l cu lingura plină prin casă) – de aceea, încurajez participarea la acest curs cât mai devreme în viața de mamă, până ce nu începe diversificarea cu stângul și cu…

 • Liana Sandu, PR Intact Media Group

  Lili Sandu

  “Decizia aducerii pe lume a unui copil este, cu siguranță, cea mai emoționantă decizie pe care o poți lua în viață, iar momentul în care afli că porți în pântec un suflețel e, cu adevărat, cel mai frumos moment trăit până atunci. Treptat, însă, în cele nouă luni, o ușoară teamă te copleșește: „Oare o…

 • Tea Vasilescu, blogger parenting

  Tea Vasilescu, Blogger Parenting

  “Am decis să-mi iau un abonament care să includă toate lecțiile + 2 ore de gimnastică. Recunosc, m-a convins și ideea de-a avea un Domn Soț cu atestat în puericultură (și niște zile libere să mă ajute) și cu interes pentru a se implica în viața lui bebe Paul cu cât mai mult curaj. […]…

 • Amalia Ștefania, prezentatoare TV Antena 1

  Amalia Stefania, prezentatoare TV Antena 1

  “Să fii mămică este greu, este cea mai grea meserie din lume, dar și cea care te face cea mai fericită, care îți oferă o iubire pură și inocentă. Trebuie să fii pregătită pentru aceste momente, însă, înainte de asta, 9 luni de zile te confrunți cu nopți nedormite, stări de disconfort, teama de necunoscut…