Redirectioneaza 2% din impozit pentru gravide si tinerele mame

Ajuta-o-mama-300x300

In anul 2016, din 2% am reusit sa strangem cu ajutorul vostru aproximativ 15.000 RON !

Din acesti bani acum in 2017 venim in sprijinul femeilor din mediile defavorizate, cu 2 proiecte sociale in Pitesti si Drobeta Tr. Severin unde proaspetele mamici si mamicile de puiuti bolnaviori internati in pediatrie, vor primi sfaturi, consilieri si cursuri de nutritie, alaptare si ingrijirea copilului mic in diverse situatii de boala. Fii alaturi de Asociatia SAMAS redirectionand prin Formularul 230, 2% din veniturile realizate in 2016 si ne ajuti sa ajungem la cat mai multe gravide si proaspete mamici sa le ajutam atunci cand nu au niciun “manual de utilizare” pentru sanatatea copiilor lor!

Nu te costă nimic sa ajuți

Fiecare contribuabil poate redirectiona 2% din impozitul pe venit catre orice organizatie non-guvernamentala. Aceasta nu este o donatie sau o sponsorizare, ci o parte a impozitului deja achitat, ce poate fi redirectionata catre o entitate non-guvernamentala. Deci banii nu pleaca din buzunarul tau catre noi, ci din buzunarului statului! Este in fapt, o rara si pretioasa ocazie sa ii poti indica statului roman cum sa foloseasca banii pe care ii colecteaza sin taxele si impozitele tale.

 

Obtii venituri NUMAI din salariu?

Formularul 230 completat trebuie depus la Administratia Financiara in original sau expediat prin posta, cu scrisoare recomandata, sau la sediul Asociatiei noastre (Adresa Sediu central: Str. Popa Soare, Nr. 16, Ap. 2, Sector 2 Bucuresti, CP 023983) pana la data de 25 mai 2016 sau il puteti scana si trimite la proiectesociale proiectesociale@programsamas.ro, de depunerea lor ocupandu-ne noi.

Descarca formularul ANAF 230

Obtii venituri si din alte surse?

Daca ati avut si alte venituri obtinute in afara salariului (chirii, drepturi de autor, castiguri la bursa, jocuri de noroc, etc), la momentul depunerii Declaratiei 200 puteti completa campul III DESTINATIA SUMEI reprezentand pana la 2% din impozitul datorat pe venitul net /castigul net anual impozabil cu datele Asociatiei SAMAS. Astfel, suma va fi redirectionata catre asociatia noastra iar noi ii vom investi in educatia parintilor din Romania.

Descarca formularul ANAF 200

Ce poti face mai departe

Vreti sa fiti alaturi de noi, ajutandu-ne sa strangem aceste formulare? Scrie-i fundraiserului nostru, Codruta Gabriela Nedelea pe adresa proiectesociale@programsamas.ro si iti va povesti mai mult despre cum ajuta Asociatia SAMAS !

Pana atunci, va anuntam ca veti putea vedea un NOU MESAJ DE INTERES NATIONAL pe TV, pentru care SAMAS s-a zbatut atat de tare si anume “Hrănirea exclusivă la sân a copilului în primele sașe luni este esențială pentru o viață sănătoasă”

Asociatia SAMAS, face ceea ce promite deoarece noi credem ca DRAGOSTEA VINE DE LA SINE, RESTUL SE INVATA!